Dromen & Verbinden in de Stadstuin

Maandagavond 10 juli was Wij zijn Nijmegen met Dromen & Verbinden te gast in de prachtige nieuwe Stadstuin ’t Oude Weeshuis.

Na de kennismaking met elkaar en de stadstuin grepen vier initiatiefnemers de kans om via een pitch aan 40 betrokken Nijmegenaren te vragen om adviezen en feedback. Met nieuwe inspiratie gaan ze nu aan de slag met de verdere uitwerking van hun plannen voor ‘Nijmegen 30 dagen afvalvrij’, ‘Winterfair in Grootstal’, ‘Eiland van de toekomst’ en ‘Buddies voor de fiets 4-daagse’.
 
Erg leuk om inmiddels vertrouwde ‘dromers’ zoals bijvoorbeeld Zing Nederlands Nijmegen, Cesar en Cecile, Jos Geutjes, Els Stouthamer en SAAM Nijmegen weer te zien en te spreken! Het is namelijk hartstikke handig en nuttig om elkaar niet alleen online, maar vooral ook fysiek te ontmoeten. We zijn daarom aan het brainstormen over hoe we bij de komende Dromen & Verbinden de initiatieven in de stad nog beter met elkaar in contact kunnen laten komen en zo verder kunnen brengen. Heb jij daarvoor een goede suggestie? Laat het ons weten! Stuur dan een mail naar info@wijzijnnijmegen.nl