Dromen & verbinden in de Stadstuin

 

In Nijmegen zijn veel initiatiefnemers bezig met mooie projecten voor wijk en stad. Wij zijn Nijmegen helpt initiatieven in Nijmegen. Via het platform www.wijzijndroomstadnijmegen.nl  maar ook door initiatiefnemers te verbinden en te inspireren tijdens bijeenkomsten. Op 10 juli 2017 vindt alweer de tweede Dromen & Verbinden plaats. Deze keer gaan we Dromen & Verbinden in de nieuwe Stadstuin: een prachtig initiatief dat gerealiseerd is door de bewoners van de benedenstad. Een mooie aanleiding dus om deze mooie nieuwe plek in de binnenstad eens te bezoeken.

Iedereen die een plan, initiatief of droom heeft waarmee we Nijmegen nog mooier, socialer, zorgzamer of leuker kunnen maken is van harte welkom! Tijdens Dromen & Verbinden ontmoet je andere initiatiefnemers, kun je hulp vragen, hulp bieden en inspiratie opdoen. Ook is het een uitgelezen kans om jouw initiatief meer bekendheid te geven! Speciaal daarvoor hebben we een mooi programma gemaakt, waarin initiatieven kunnen pitchen en aanwezigen elkaar verder kunnen helpen met hun plannen. Bovendien kun je ook nog eens je ‘Droomdate’ ontdekken! We hebben gemerkt dat initiatieven vaak kansen zien om elkaar te versterken of om samen op te trekken. Maar dan moet je natuurlijk eerst wel weten welke initiatieven er zijn. Tijdens speeddates leer je de mensen achter ander initiatieven kennen en kun jij ook vertellen welke droom jij hebt. En wie weet ontstaat er dan wel iets moois uit! De avond wordt begeleid door Marlies Leupen, expert in het begeleiden van initiatieven.

Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom in de Stadstuin Benedenstad (Papengas 8, ingang via buurtcentrum ’t Oude Weeshuis. Bij slecht weer kunnen we naar binnen). En natuurlijk zorgen we dat er wat te eten is. Het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur.

Wil je er ook bij zijn op 10 juli? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.