Hulp nodig?

Heb jij een droom of idee voor Nijmegen, maar weet je niet zo goed hoe je het zou kunnen realiseren? Probeer dan eens de volgende tips:

Stel je vraag

  • Heb je een vraag over Wij zijn Nijmegen of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het plaatsen van een droom. Schroom niet en stuur een mail naar info@wijzijnnijmegen.nl.

Subsidies en crowdfunding

Fondsen

  • Er zijn diverse fondsen waar je een aanvraag in kunt dienen voor financiële ondersteuning bij projecten op het gebied van kunst, cultuur, sport, jeugd, natuur, ouderen, ontmoetingen, zorg en nog veel meer. Een overzicht van deze fondsen vind je hier.

Vrijwilligers

  • Heb je een maatschappelijke organisatie en ben je op zoek naar vrijwilligers? Plaats dan een gratis vacature in de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen, of zoek een vrijwilliger in het vrijwilligersaanbod van de talentenbank. Schrijf je daarvoor eerst in als organisatie.

Social media

  • Wil je via social media graag extra aandacht vestigen op jouw initiatief? Dan kunnen wij ondersteunen, bijvoorbeeld door jouw initiatief op de Facebookpagina van Wij zijn Nijmegen te plaatsen. Stuur daarvoor via Facebook een persoonlijk bericht aan onze pagina of mail naar info@wijzijnnijmegen.nl.

Zichtbaarheid

  • Wil jij jouw evenement een Wij zijn Nijmegen tintje geven? Er zijn gratis materialen beschikbaar zoals een opblaasbare &, een bloemen &, roll-up banners en dranghekdoeken. Graag twee weken van tevoren reserveren (m.u.v. de roll-up banners). Neem voor meer informatie of reservering contact met ons op door een mail te sturen naar info@wijzijnnijmegen.nl.

Pipowagen

Organiseer je in en voor je wijk een activiteit? Dan kun je gratis gebruik maken van de Pipowagen: een woonwagen met een picknicktafel, bankjes, een koelkast en de mogelijkheid koffie en thee te maken. Aanvragen moet minimaal 4 weken voor je activiteit via dit aanvraagformulier. Je mag de wagen niet voor privédoelen gebruiken. De wijkmanager van je wijk beslist of je de wagen kunt gebruiken en maakt afspraken met je.