Je droom uit laten komen?

Heb jij een droom om Nijmegen nog mooier te maken? Zo’n droom is natuurlijk geweldig, maar hoe maak je hem ook werkelijkheid?

Een mooi voorbeeld van hoe je dat doet is Sanne Versteeg. Sanne heeft ook een droom: een kattencafé in Nijmegen. Niet alleen een plek om gezellig koffie te drinken of te lunchen, maar bovendien een warm thuis voor asielkatten. Sanne haalde alles uit de kast om haar droom waar te maken. Via de crowdfundingsite Voor je Buurt zocht ze donateurs om haar kattencafé Balthazar te sponsoren. Het Voor je Buurt-team dacht met haar mee en gaf advies over de opzet van haar crowdfundingcampagne.

Er werd een promotiefilmpje en wervende foto’s gemaakt om een idee te geven van hoe het kattencafé zou gaan worden.  En natuurlijk kreeg kattencafé Balthazar ook alvast een eigen website en Facebookpagina. Sanne stuurde een persbericht rond en kreeg regelmatig aandacht voor haar droom in diverse krantenartikelen. Tijdens de carnavalsoptocht deelde ze ‘cat supporter’-bandjes uit. De mensen die daarmee op de foto wilden, konden een lunch tussen de katten winnen.

Naast alle communicatie over Balthazar stelde Sanne iedereen in de gelegenheid om ook fysiek alvast kennis te maken met het kattencafé. Zo kwamen er Balthazar t-shirts en mokken, een concert en kregen alle belangstellenden een sneak preview in het pand van het toekomstige kattencafé.

Inmiddels heeft Sanne meer dan de helft van het benodigde bedrag binnen. Wil je Sanne ook helpen om haar droom waar te maken? Je kunt je bijdrage leveren op haar crowdfundingpagina op Voor je Buurt.