Datum:

Weekagenda college van B en W van 24 april - 5 mei 2024

Woensdag 24 april

Wethouder Cilia Daemen is aanwezig bij de opening van een wandelend park. Het gaat om een mobiel parkje, met planten en boompjes in 35 bakken en 5 bankjes van gerecycled plastic, voorzien van kleurige afbeeldingen. Dit parkje wordt over een periode van twee jaar op verschillende plekken in de binnenstad geplaatst. Op elke plek staat het parkje circa drie maanden.
Tijd: 16.45 uur
Plek: Waalkade, het Labyrinth kunstwerk

Donderdag 25 april

Burgemeester Bruls is aanwezig bij de herdenking bij De Pelikaan. Basisschool Klein Heyendaal heeft dit verzetsmonument geadopteerd en houdt jaarlijks een herdenkingsdienst voor nabestaanden. 
Tijd: 14.00 uur
Plek: Bart Hendriksstraat (tegenover huisnummer 9)

Vrijdag 27 april

Burgemeester Bruls verzorgt de opening van de Koningsdag-activiteiten op de Goffertweide. 
Tijd: 10.00 uur
Plek: Goffertweide

Zaterdag 4 mei

Burgemeester Bruls en wethouders Grete Visser, Tobias van Elferen, Cilia Daemen, Noël Vergunst, John Brom en Jean-Paul Broeren zijn aanwezig bij de Dodenherdenking op 4 mei:
18.00 uur dodenherdenking Joodse gemeenschap Kitty de Wijzeplaats
19.00 uur herdenkingsdienst St. Stevenskerk
20.00 uur herdenking Traianusplein.

Burgemeester Bruls en wethouders Grete Visser, Tobias van Elferen en Cilia Daemen zijn aanwezig bij het herdenkingsconcert.
21.00 uur Concertgebouw De Vereeniging

Zondag 5 mei

Wethouder Cilia Daemen is aanwezig bij de vrijheidsmaaltijd die Lindenberg Cultuurhuis organiseert ter ere van Bevrijdingsdag. Er zijn verschillende organisaties en inwoners uit Nijmegen uitgenodigd.
Tijd: 18.00 uur
Plek: St. Stevenskerk