Week van klein geluk in Nijmegen-Oost


Organiseer een online geluksborrel en leer je buurtgenoten op een leuke manier beter kennen.

Afgelopen winter gingen studenten met een vragenlijst langs alle huisnummers 13 in Nijmegen Oost. Ze onderzochten welk klein geluk er schuilt achter huisnummer 13. Van 6 tot en met 12 juli krijgt ‘Geluk op 13’ een vervolg tijdens de ‘Week van klein geluk’. En daarvoor hebben we jou nodig!

We zoeken 15 inwoners van Nijmegen-Oost die het leuk vinden om een digitale buurtborrel te organiseren. Samen met 5 of 6 buurtgenoten gaan jullie in gesprek over wat jullie gelukkig maakt en waar jullie gelukkig van worden in de wijk. Dat doen jullie aan de hand van een gesprekskaarten. Als jij de borrelaars regelt, zorgen wij ervoor dat iedereen van een hapje wordt voorzien! Met de resultaten van alle borrelgesprekken stellen we een reisgids samen met alle geluksplekken van Nijmegen-Oost. En met een beetje geluk ontstaan er nieuwe  nieuwe ideeën om Nijmegen Oost nog mooier te maken.

 In het kort

  • Wat? Jouw eigen online geluksborrel
  • Wanneer? Ergens tussen 6 en 12 juli op een tijd die jullie uit komt
  • Aanmelden? Gebruik dit aanmeldformulier en geef aan wanneer en met hoeveel mensen je geluksborrel gaat plaatsvinden
  • Vragen? E-mail naar info@wijzijnnijmegen.nl

 Geluk delen in Oost is een initiatief van Wij zijn Nijmegen en Spectrum partner met Elan en wordt mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.