Wij zijn Nijmegen op shirts NEC

Wij zijn Nijmegen en N.E.C. gaan een uniek partnerschap aan. Op de rug van de shirts van de spelers van N.E.C. prijkt namelijk tot het einde van het huidige seizoen Wij zijn Nijmegen! De eerste keer dat dit te zien zal zijn, is zondag 2 april zijn tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Wij zijn Nijmegen wil mooie initiatieven, dromen en activiteiten verbinden en verder helpen. Samen met actieve inwoners en met organisaties die hart hebben voor Nijmegen. Zodat we de stad nog socialer, mooier, gezelliger en leefbaarder maken! N.E.C. zal de komende periode een rol spelen in deze doelstelling. De club en Wij zijn Nijmegen zijn in gesprek meer handen en voeten te geven aan de verbinding tussen N.E.C. en Wij zijn Nijmegen door middel van concrete activiteiten.

Burgemeester Bruls is gelukkig met de samenwerking met N.E.C. op dit gebied: “Met Wij zijn Nijmegen proberen wij mensen in onze stad met elkaar te verbinden. Het feit dat N.E.C., als een van onze belangrijkste ambassadeurs van de stad, zich nu verbindt aan deze doelstelling zal de naamsbekendheid en de betrokkenheid van Nijmegenaren bij Wij zijn Nijmegen ongetwijfeld vergroten.”

Ook algemeen directeur Bart van Ingen van N.E.C. is zeer content met de samenwerking: “N.E.C. is zo veel meer dan een voetbalclub. We staan midden in de samenleving en bereiken dagelijks een grote groep Nijmegenaren, maar we hebben ook een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Samen met N.E.C. Doelbewust organiseren we het hele jaar door projecten voor een brede groep in de samenleving rondom de thema’s kennis, vitaliteit en mentaliteit. Wij zijn Nijmegen is een ambitieus initiatief om de stad nog mooier, trotser en leefbaarder te maken. Dat sluit aan bij onze doelstelling als club en stichting en daarom dragen wij graag ons steentje bij.”