Zorgzame Stad Nijmegen

Er is een nieuwe Droomlocatie op Droomstad Nijmegen, maar dan net even anders!

Wij willen van Nijmegen een Zorgzame Stad maken. Een stad waar er ruimte is voor nieuwe en oude ideeën. En waar we samen met een stevig netwerk van maatschappelijk betrokken partijen deze ideeën verwezenlijken.

De Zorgzame Stad Nijmegen is een centrale plek waar iedereen z’n ideeën over Nijmegen als zorgzame stad kwijt kan.  Waar vervolgens een stuwende kracht toegevoegd wordt, om zo samen dromen uit te laten komen. Waar het niet gaat om je beroep, organisatie, achtergrond, maar om wat je kan en wil doen om dromen uit te laten komen. Een plek waar we laten zien dat we het samen kunnen. Van kleine zorgzame initiatieven in de buurt tot het vernieuwen van het zorglandschap.

De Zorgzame Stad Nijmegen is een initiatief ván mensen en partijen die geloven dat het beter kan, vóór de huidige en toekomstige bewoners van de stad Nijmegen. Het initiatief wordt gedragen door de Droomstad Nijmegen/Wij zijn Nijmegen  en georganiseerd door WILTgroei.

Heb jij ook een idee voor de Zorgzame Stad Nijmegen? Kijk dan snel op: https://wijzijndroomstadnijmegen.nl/droomlocatie/zorgzame-stad-nijmegen en bouw mee aan de Zorgzame Stad!